Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Tyresögymnastiken
Tyresögymnastiken är en av de största idrottsföreningarna i Tyresö.  Varje vecka tränar ca 1500 aktiva inom gymnastik, truppgymnastik, cheerleading och parkour med ledninga i ledning av ca 250 ledare. Välkommen till oss! 

Just nu söker föreningen en heltidsanställd friståendetränare. 
Skicka din ansökan till:

Information till alla ledare om säkerhetskontroll
2019-10-31 23:49
Vi har samlat information om säkerhetskontroll av alla ledare och hur man gör för att få ett registerutdrag på sidan för ledare. 

Anmälan öppen för Tyresö Trupp Cup 2019
2019-09-03 10:32
Välkommen till vår föreningstävling TTC 2019.
22-24 november i Tyresöhallen. 

I år erbjuder vi klasserna: Alby (åttan), Brevik (sjuan) och Trinntorp (sexan).

Nyhet för i år är att klass Brevik och Trinntorp har möjlighet att välja mellan airtrack och tumbling, läs mer i PM1 och våra tävlingsbestämmelser.

All information och anmälan finns under fliken Tyresö Trupp Cup (TTC)
Hoppas vi ses !
Tyresögymnastiken

Truppkommmittén söker nya medlemmar
2019-08-02 11:19

Just nu söker Truppkommittén nya medlemmar till terminstarten hösten 2019. Om har du en vilja och ett driv med intresset att utveckla föreningens framtid - läs vidare.


Truppkommittén arbetar med många av de viktigaste sportsliga frågorna i föreningen och träffas ungefär en gång per månad eller vid behov. Utöver att ha ansvar för ledardagar, anordna kickoff och andra aktiviteter för våra ledare har de även hand om utbildningar och att stötta  TGs blockansvariga vid behov och efter önskemål. En mer utförlig beskrivning av arbetsuppgifterna finns här http://www.tyresogymnastiken.se/docs/662/17030/Truppkommittens_arbetsordning.pdf


Eftersom Truppkommittén har en mycket viktig roll i föreningen ser vi gärna att alla sektioner är representerade, men erfarenhet från föreningslivet och förmågan att få saker gjorda är än viktigare egenskaper. Har du frågor eller funderingar kring vad det innebär att vara med i TK, ta kontakt med Annica Parhorn via mail på a.byparhorn@gmail.com.


Om detta känns lockande så skicka gärna en intresseanmälan så snart som möjligt så att arbetet med att vidareutveckla Tyresös bästa föreningen kan ta fart ordentligt.

Din intresseanmälan skickar du till: Rikard.neidenmark@gmail.com, ordförande i Tyresögymnastiken, eller till Annica Parhorn a.byparhorn@gmail.com styrelseledamot och samordnare mellan TK och Styrelsen 

Nyheter från våra grupper
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten
Bingo Avesta