Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Tyresögymnastiken
Tyresögymnastiken är en av de största idrottsföreningarna i Tyresö.  Varje vecka tränar ca 1500 aktiva inom gymnastik, truppgymnastik, cheerleading och parkour med ledninga i ledning av ca 250 ledare. Välkommen till oss! 

Andréa Ajne ny anställd tränare i Tyresögymnastiken
2019-11-26 20:49

Vi välkomnar Andréa Ajne som ny anställd tränare i Tyresögymnastiken. Andréa kommer att arbeta 50% i föreningen fördelat på flera block och kommer även ha vissa administrativa uppgifter. 


Här är några frågor för att presentera Andréa.  


Beskriv dig själv med tre ord!

Sprallig, skrattar högst och nörd med allt som har med gympa, kost och styrketräning att göra.

 

Berätta lite mer om din gymnastikbakgrund! 

Jag började med barngympa när jag var 5 år och gick över till trupp i Nacka GF när jag var 11 år. Tävlade RM1 och RM3 och tog silver 2011 och brons 2012 i Nacka. Drog på mig en knäskada, var borta i ett halvår och flyttade till Göteborg 2015. Där började jag i mixen i GF Göteborgsgymnasterna och tävlade RM mix 2015-2018. 2017 fick jag frågan om att vara med i en SM-satsning med Lugi GF. Veckan innan SM fick vi dock avhopp och blev tvungna att ställa in. Sen kom mardrömsskadan: hela innerknölen i foten gick av på hälften. Det blev lång rehab. Riksfyran 2018 blev sista tävlingen. 

 

Vad gillar du med att vara ledare? 

Glädjen med att se gymnasterna lyckas med något nytt, att träffa alla andra tränare, att kunna utmana gymnasterna med nya övningar och se glädjen när de är i hallen. 

 

Vad jobbade du med innan? 

Jag jobbade på Extremfabriken i kassan, instruktör och tränare. 

 

Vad har du för relation till Tyresö? 

Jag har ingen relation till Tyresö sen innan.

 

Hur kommer du ta dig till Dalhallen? 

Åker buss från Nacka.

 

Vad ser du mest fram emot inom Tyresögymnastiken?

Att kunna hjälpa alla tränare, gymnasterna och finnas där med att komma och vara en person som man kan bolla idéer med. Vara en blandning mellan Helen och Anders. 

 

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig? 

Man kommer att nå mig bäst på telefon 0707291420 eller mejl. Man får gärna höra av sig om om man vill få tips på styrketräningsprogram! 


Heja Gräsroten! Tyresögymnastiken får mest
2019-11-23 12:51
Tyresögymnastiken får i år 97 354 kronor från Gräsroten inom Svenska Spel. Tyresögymnastiken är därmed den gymnastikförening som får mest via Gräsroten. 

Tyresögymnastiken vill tacka alla som bidragit till föreningen genom Gräsroten. Genom bidraget kan vi satsa på utbildning för våra ledare och på det sättet få ännu roligare och bättre träning i föreningen. 

Det är sjunde året i rad som Svenska Spel via initiativet Gräsroten delar ut över 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Det är Svenska Spels kunder som själva fördelar pengarna genom att välja en till tre favoritföreningar. Totalt har 11 828 supportrar fördelat pengarna på 439 föreningar i landet.

Gräsroten inom Svenska Spel delar i år ut drygt 600 000 kr till just ungdomsgymnastik. Tyresögymnastiken är den gymnastikförening som får allra mest från Gräsroten med 97 354 kronor, följt av Höganäs GF som får 24 682 kronor och Strömsnäsbruks GK som får 7 911 kronor. 

Nu är Tyresö Grupp Cup igång!
2019-11-22 18:53
Tyresö Trupp Cup har startat! 
Startordning hittar ni här: 

Resultaten publiceras löpande på den här sidan: http://www.tyresogymnastiken.se/start/?ID=160237

Nyheter från våra grupper
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten
Bingo Avesta