Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Tyresögymnastiken
Tyresögymnastiken är en av de största idrottsföreningarna i Tyresö.  Varje vecka tränar över 1400 gymnaster truppgymnastik, cheerleading och parkour. Välkommen till oss! 


Tyresögymnastiken söker friståendeansvarig
2019-07-18 13:46

Anna Sandberg slutar sin anställning som friståendeansvarig och fortsätter som arvoderad tränare. Därför söker Tyresögymnastiken en ny friståendeansvarig. 


Vi söker nu nästa starka ledare för att utveckla och ta friståendeträningen till nästa nivå. En beskrivning av tjänsten finns nedan. Annonsen finns även som pdf i mappen "Lediga jobb" under Om TG/Dokumentarkiv här på hemsidan. 


Tipsa gärna om tjänsten till personer som du känner som du tror skulle kunna passa för uppdraget. 


Annonstext:

================================

Tyresögymnastiken söker friståendeansvarig

Tyresögymnastiken är en av de största idrottsföreningarna i Tyresö kommun. I dagsläget har föreningen ca 1500 medlemmar och 250 ideella tränare samt två anställda tränare. Föreningen har huvudfokus på truppgymnastik men har även discipliner som cheerleading, parkour och barngymnastik. Föreningen har varit verksam sedan 1975 och vuxit väldigt snabbt de senaste åren, vi har höga ambitioner i både träning och tävling och vill därför förstärka organisationen med en friståendeansvarig.


Vi söker nu nästa starka ledare för att utveckla och ta friståendeträningen till nästa nivå! Tyresögymnastiken är en förening som växer för varje år och nu söker vi en friståendetränare som ska arbeta med och utveckla våra aktiva. Vi söker dig med hög ambitionsnivå, mycket god kunskap inom friståendeträning och truppgymnastik och som vill vara med och lyfta våra medlemmar till nya nivåer. Du är en ansvarstagande och driven person som motiveras av att utveckla andra. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt men förstår vikten av att involvera andra för att nå resultat. Du trivs i en roll där du har stor frihet under ansvar och utmanas av att fatta egna beslut och genomföra dessa.


Det är meriterande om du har egna erfarenheter på högre nivå inom gymnastiken. Vi söker dig som har ambition att driva föreningen framåt och bibehålla den röda tråden från de yngre åldrarna upp till de SM-satsande elittrupperna i föreningen. Vi ser helst att du genomfört fristående steg 2 hos Svenska Gymnastikförbundet eller motsvarande inom dans samt har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet från liknande uppdrag.


En viktig del i din roll är att agera förebild för våra ideella – och ungdomstränare för att genom samarbete, engagemang och inspiration för att utveckla och motivera såväl medlemmar som tränare. Du blir en viktig del i en förening med en engagerad styrelse och god ekonomi 


Arbetsuppgifterna består i huvudsak av följande:

• Att träna och utveckla gymnaster i föreningens olika grupper/block

• Planera träningar, samt bibehålla den röda tråden som finns i föreningen

• Delta på tävlingar och läger för olika grupper

• Skapa en idébank på olika övningar och svårigheter

• Hålla i inspirationsdagar för föreningens övriga friståendetränare

• Ansvara för utvecklingen av friståendeträningen i förening


Träningstiden är till största del förlagt på kvällar och helger och bedrivs mestadels i föreningens gymnastik- och danshall, men även i andra hallar i kommunen. Tjänsten är huvudsakligen ett tränaruppdrag på 30-50%, men möjligheten finns att för rätt person även arbeta med administrativa uppgifter upp till 100%. Fast lön enlig ö.k Tillträde för tjänsten är augusti 2019


Om du tycker att detta låter intressant och spännande, skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Rikard Neidenmark, ordförande på, rikard.neidenmark@gmail.com

Tyresö Trupp Cup 2019
2019-06-29 14:11
Årets Tyresö Trupp Cup kommer äga rum i Tyresöhallen den 22-24 november 2019.

Vi hoppas att det blir många föreningar till årets upplaga av tävlingen och att Ni skriver
in detta datum i höstens tävlingsplanering.

Vi återkommer med en inbjudan i september månad.

Varma sommarhälsningar

Tyresögymnastiken
Sommaruppvisning med känslostorm 8 juni i Forellhallen
2019-05-25 21:30
Dags för Tyresögymnastikens sommaruppvisning i Forellhallen (fd Bollmorahallen). 
Biljetter finns att köpa på Lurifix. 
Nyheter från våra grupper
Sommarläger, 18/07 21:33 
CHEERLEADING, 18/05 21:48 
CHEERLEADING, 18/05 21:44 
CHEERLEADING, 02/05 20:53 
CHEERLEADING, 02/05 11:33 
CHEERLEADING, 24/03 11:12 
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten
Bingo Avesta