Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vi är Tyresögymnastiken IAC
Tyresögymnastiken IAC har lag för blandade åldrar och nivåer och håller till i Tyresö precis utanför Stockholm. Vår tävlingsverksamhet har under senaste åren utvecklats och fått med sig många fina meriter. Vi satsar stort både på vår tävlingsverksamhet och träningsverksamhet!
Vi anordnar även läger, evenemang och prova på-dagar för alla som är intresserade av att börja träna cheerleading!
Prideparaden 2018
2018-07-21 21:29
Bara några veckor kvar till Pride! 
I år är det inte bara Stockholm Pride, utan Stockholm står också som värd för Euro Pride. Det betyder att festligheterna kommer vara ännu större och ännu roligare i år, när vi tillsammans firar att alla har rätt att vara och älska den de vill.

Cheerleading kommer självklart gå med i Prideparaden tillsammans med resten av idrotts-Sverige. Häng med i paraden! Läs mer på Facebook-evenemanget Cheerleading i Prideparaden.
Nu kan ni ändra uppgifter själva!
2018-06-11 10:53
Vet ni att ni vill ha mailen till en annan mailadress, har ni flyttat eller bytt telefonnummer? Nu kan ni ändra era uppgifter själva! 

Om ni går in på "Dokument" och där öppnar filen "Uppdatera & Ändra Uppgifter" får ni upp en fil som förklarar steg för steg hur ni ska göra för att ändra uppgifter i registret SportAdmin själva!

Tack till alla som sökt till något av våra lag!
2018-06-05 17:38
Tack till alla sökanden som deltog på någon av våra tryouts förra helgen! Nu är alla tävlingslag satta och klara inför säsongen 2018-2019!
Missade du att söka kan du ställa dig i kö via fliken "Bli medlem", så hör vi av oss om det skulle bli en plats aktuell i någon av våra lag!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten
Bingo Avesta