Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
För medlemmar
Här har vi samlat information som gäller för dig som medlem i Tyresögymnastiken. 
Uppdaterad information Coronaviruset – inga träningar inomhus from 2020-04-02
2020-04-01 21:49

2020-04-01 och 21:00


Idag förtydligade Folkhälsomyndigheten sina riktlinjer för bland annat idrottsverksamheter. Det gör att vi väljer att ställa in alla inomhusträningar från och med den 2 april till den 14 april. Alla våra discipliner innebär kontakt med material och mellan aktiva och ledare vid tex passning. Det handlar både om våra medlemmars och ledares säkerhet, samt att göra det vi kan för att bidra till att minska smittspridningen i samhället.  


Vi uppmuntrar däremot våra grupper att träna utomhus. Lek, spring i skogen, kör intervaller i backar, använd utegymmen som finns eller gör något annat roligt. Tänk på att hålla avstånd och dela inte vattenflaskor med varandra. 


Folkhälsomyndighetens riktlinjer för idrottsverksamheter 

Idrottsföreningar bör om möjligt hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus och begränsa antalet åskådare. Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/april/nya-allmanna-rad-hall-avstand-och-ta-personligt-ansvar/


Symptom eller lite krasslig 

Vi påminner om att stanna hemma vid symptom och inte komma på träningarna, även om de körs utomhus. Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 

 

Du hittar även information om Coronaviruset på Tyresö kommuns hemsida:  https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html

 

Vi förstår att det är skönt att ha träningarna att gå till i tider som dessa. Vi hoppas på förståelse för de beslut som vi har tagit och att vi alla tillsammans gör det bästa av situationen och hittar på riktigt roliga utomhusträningar. 

 

Hälsningar

Styrelsen i Tyresögymnastiken


26/3 - Uppdatering gällande Corona-viruset
2020-03-26 10:09

Torsdag 26 mars kl 10:00

Uppdaterad information till alla medlemmar med anledning av Coronaviruset. 


Den 13 mars satte vi begränsningar gällande våra träningstillfällen i föreningen för att inte för många personer ska mötas samtidigt. Dessa begränsningar gäller fortfarande och tillsvidare samt till tills ny information delges, föreningen följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Tyresö kommun. 


Inomhusträning i alla våra discipliner innebär kontakt med både material och mellan aktiva och ledare vid tex passning vilket gör att vi fortsatt vill vara försiktiga med att starta upp träning i full skala, däremot ser vi gärna utomhusträning som ett gott alternativ där det är möjligt. 


Det innebär även fortsatt att antalet träningar och träningstider justeras så att bara två grupper tränar samtidigt i Dalhallen. Gruppansvariga i respektive grupp kommer att meddela vilka träningstider som gäller framöver. Vi uppmanar fortsatt alla medlemmar med även lindriga luftvägssymptom att stanna hemma från alla aktiviteter i föreningen.  


Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 


Information om Corona-viruset på även på Tyresö kommuns hemsida: https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html


Hälsningar

Styrelsen i Tyresögymnastiken

Handlingar till årsmötet
2020-03-16 16:43
Nu finns handlingarna till årsmötet den 24 mars tillgängliga. Handlingarna ligger i dokumentarkivet i mappen ÅRSMÖTE 2020. 


Med vänlig hälsning

Styrelsen i Tyresögymnastiken
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten
Bingo Avesta