SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utomhusträning tillåten från 16 januari
2021-01-20 20:43
Det tidigare förbudet mot organiserad utomhusträning slutade gälla den 16 januari efter ett beslut av Region Stockholm. Ett krav är att utomhusträningen ska genomföras på ett smittsäkert sätt. Vi har i dagsläget ingen ny information om hur det blir med inomhusträning. Idrottshallar är fortsatt stängda till 24 januari. 

Styrelsen har diskuterat frågan och bedömer att träning utomhus kan starta i vår förening från och med nu. För att utomhusträningarna ska kunna genomföras på ett sätt som minskar risken för smitta är det viktigt att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för träning: 

  • hålla avstånd till varandra

  • resa till och från aktiviteten individuellt

  • alla byter om hemma och undviker gemensamma omklädningsrum

  • inte dela utrustning med varandra, till exempel vattenflaskor eller munskydd som kan överföra saliv

För oss som förening är det också viktigt att vi fortsatt ser till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera, att uppmana alla till god handhygien och att stanna hemma vid sjukdom. 

Vi avvaktar som sagt fortfarande besked från Folkhälsomyndigheten och Gymnastikförbundet om kring vad som kommer att gälla efter 24 januari, så håll utkik efter ny information från oss.

Hälsningar
Styrelsen i Tyresögymnastiken
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten