SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppdatering gällande Corona-viruset - inställda träningar
2020-03-13 13:21
Fredag 13 mars kl 13:00
Uppdaterad information till alla medlemmar i med anledning av Coronaviruset. 

Från och med fredag 13 mars begränsar vi träningarna i föreningen för att inte för många personer ska mötas samtidigt. 

Det innebär att antalet träningar och träningstider justera så att bara två grupper tränar samtidigt i Dalhallen. Gruppansvariga i respektive grupp kommer att meddela vilka träningstider som gäller framöver. 

För barn i GS1, GS2 och barnblocken ställs alla träningar in de närmsta två veckorna eller tills dess ny information kommer. 

Vi uppmanar fortsatt alla medlemmar med även lindriga luftvägssymptom att stanna hemma från alla aktiviteter i föreningen.  

Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 

Information om Corona-viruset på även på Tyresö kommuns hemsida: https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html

Hälsningar
Styrelsen i Tyresögymnastiken

Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten