SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
26/3 - Uppdatering gällande Corona-viruset
2020-03-26 10:09

Torsdag 26 mars kl 10:00

Uppdaterad information till alla medlemmar med anledning av Coronaviruset. 


Den 13 mars satte vi begränsningar gällande våra träningstillfällen i föreningen för att inte för många personer ska mötas samtidigt. Dessa begränsningar gäller fortfarande och tillsvidare samt till tills ny information delges, föreningen följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Tyresö kommun. 


Inomhusträning i alla våra discipliner innebär kontakt med både material och mellan aktiva och ledare vid tex passning vilket gör att vi fortsatt vill vara försiktiga med att starta upp träning i full skala, däremot ser vi gärna utomhusträning som ett gott alternativ där det är möjligt. 


Det innebär även fortsatt att antalet träningar och träningstider justeras så att bara två grupper tränar samtidigt i Dalhallen. Gruppansvariga i respektive grupp kommer att meddela vilka träningstider som gäller framöver. Vi uppmanar fortsatt alla medlemmar med även lindriga luftvägssymptom att stanna hemma från alla aktiviteter i föreningen.  


Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 


Information om Corona-viruset på även på Tyresö kommuns hemsida: https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html


Hälsningar

Styrelsen i Tyresögymnastiken


Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten