SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppdaterad information Coronaviruset – inga träningar inomhus from 2020-04-02
2020-04-01 21:49

2020-04-01 och 21:00


Idag förtydligade Folkhälsomyndigheten sina riktlinjer för bland annat idrottsverksamheter. Det gör att vi väljer att ställa in alla inomhusträningar från och med den 2 april till den 14 april. Alla våra discipliner innebär kontakt med material och mellan aktiva och ledare vid tex passning. Det handlar både om våra medlemmars och ledares säkerhet, samt att göra det vi kan för att bidra till att minska smittspridningen i samhället.  


Vi uppmuntrar däremot våra grupper att träna utomhus. Lek, spring i skogen, kör intervaller i backar, använd utegymmen som finns eller gör något annat roligt. Tänk på att hålla avstånd och dela inte vattenflaskor med varandra. 


Folkhälsomyndighetens riktlinjer för idrottsverksamheter 

Idrottsföreningar bör om möjligt hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus och begränsa antalet åskådare. Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/april/nya-allmanna-rad-hall-avstand-och-ta-personligt-ansvar/


Symptom eller lite krasslig 

Vi påminner om att stanna hemma vid symptom och inte komma på träningarna, även om de körs utomhus. Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 

 

Du hittar även information om Coronaviruset på Tyresö kommuns hemsida:  https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html

 

Vi förstår att det är skönt att ha träningarna att gå till i tider som dessa. Vi hoppas på förståelse för de beslut som vi har tagit och att vi alla tillsammans gör det bästa av situationen och hittar på riktigt roliga utomhusträningar. 

 

Hälsningar

Styrelsen i TyresögymnastikenNyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten