SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortsatta utomhusträningar
2020-04-13 11:22

2020-04-13 12:00


Tyresögymnastiken väljer att förlänga tidigare beslut om att ställa in alla inomhusträningar ytterligare en vecka från och med den 14 april till den 21 april. Alla våra discipliner innebär kontakt med material och mellan aktiva och ledare vid tex passning. Det handlar både om våra medlemmars och ledares säkerhet, samt att göra det vi kan för att bidra till att minska smittspridningen i samhället.  


Folkhälsomyndighetens riktlinjer för idrottsverksamheter 

Idrottsföreningar bör om möjligt hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus och begränsa antalet åskådare. Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/april/nya-allmanna-rad-hall-avstand-och-ta-personligt-ansvar/


Symptom eller lite krasslig 

Vi påminner om att stanna hemma vid symptom och inte komma på träningarna, även om de körs utomhus. Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 

 

Du hittar även information om Coronaviruset på Tyresö kommuns hemsida:  https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html

  

Hälsningar

Styrelsen i Tyresögymnastiken


Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten