SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppdatering gällande Corona - Covid 19
2020-04-20 17:33

2020-04-20 18:00


Tyresögymnastiken tidigare beslut om utomhusträningar förlängs ytterligare en vecka från den 21 april till och med den 28 april. Vår ambition är att i begränsad utsträckning öppna upp för viss träning inomhus inom de närmsta veckorna beroende på hur situationen utvecklas samt myndigheternas rekommendationer. Vi vill passa på tacka alla ledare, aktiva och föräldrar för förståelse inför den här unika situationen, även om vi alla vill tillbaka till våra vanliga rutiner och träningar så behöver vi också ta vårt ansvar och följa de riktlinjer som finns.


Alla våra discipliner innebär kontakt med material och mellan aktiva och ledare vid till exempel passning. Det handlar både om våra medlemmars och ledares säkerhet, samt att göra det vi kan för att bidra till att minska smittspridningen i samhället.  


Folkhälsomyndighetens riktlinjer för idrottsverksamheter 

Riktlinjerna innebär att idrottsföreningar om möjligt bör hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus och begränsa antalet åskådare. Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/april/nya-allmanna-rad-hall-avstand-och-ta-personligt-ansvar/


Symptom eller lite krasslig 

Vi påminner om att stanna hemma om man har symptom och inte komma på träningarna, även om de körs utomhus. Alla medlemmar som redan har fått uppmaning om att vistas i karantän från skola eller arbete ska inte heller delta i träning eller aktiviteter i föreningen. Den som är konstaterat Corona-smittad bör höra av sig till styrelsen i Tyresögymnastiken. 

 

Du hittar även information om Coronaviruset på Tyresö kommuns hemsida:  https://www.tyreso.se/organisation--styrning/sakerhet-och-trygghet/coronaviruset.html

  

Hälsningar

Styrelsen i Tyresögymnastiken


Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten