SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frågor och svar om föreningen som rör Corona - Covid-19
2020-04-22 21:21

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar som vi får om föreningens verksamhet med anledning av Corona - Covid -19. Har du en fråga som inte finns med kan du kontakta ledaren för din grupp. 


När börjar vi träna som vanligt igen?

Svar: Vi följer läget noga och planerar att fatta ett nytt beslut efter den 28 april. Vi håller på med ett schema för att börja med inomhusträningar för fler inom en snar framtid, men behöver säkerställa att vi har tränare och att inte för många personer vistas samtidigt i lokalerna. 


Varför får de äldre barnen träna inomhus men inte de yngre? 

Svar: Vi har bedömt att de äldre barnen har lättare att följa riktlinjer om att tvätta händerna och hålla avstånd. 


Rengör ni redskap och lokaler? 

Svar: Vi har kontaktat Tyresö kommun och fått informationen att de städar omklädningsrum och toaletter extra noga och att de ställer ut handsprit. Vi kommer också att rengöra redskapen själva.


Kommer ni att betala tillbaka träningsavgifterna för de grupper som inte haft träning?

Svar: Föreningens ekonomi påverkas mycket av läget med anledning av Corona - Covid-19. en stor intäktskälla är uppvisningar och läger som vi inte kommer att kunna genomföra under 2020. Vi uppmanar medlemmar att inte kräva tillbaka träningsavgiften. 


Blir det någon sommaruppvisning? 

Svar: Vi håller just nu på att se över möjligheten att göra en digital uppvisning som kan ska kunna se på distans.


Blir det något sommarläger?

Svar: Vi håller på att se över möjligheten till att hålla någon sorts läger, exempelvis dagläger med utomhusaktiviteter. Läget är mycket osäkert och ny information kommer. 


Får ledarna full ersättning fast det inte är träningar? 

Svar: De ideella ledarna får ersättning efter hur många timmar de arbetar som tränare. Ledare kan välja att inte ta ut fullt arvode. 


Tar styrelsen ut arvode när föreningens ekonomi är ansträngd? 

Svar: Styrelsen i Tyresögymnastiken har inget arvode, inte heller de som är medlemmar i Truppkommittén. 


Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten