SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Efterlysning av idéer för att klara ekonomin
2020-04-22 21:40
Hej alla medlemmar! 
Här kommer information från styrelsen om läget i föreningen med anledning av den pågående pandemin. 

Det rådande läget med anledning av Corona Covid -19 påverkar Tyresögymnastiken på många olika sätt och vi får flera frågor om planeringen framåt. Vissa har vi svar på och vissa behöver vi utreda mer. Vi har sammanställt frågor och svar på hemsidan. Läs mer här.

Föreningens ekonomi riskerar att påverkas stort av det rådande läget. En stor del av föreningens intäkter kommer från uppvisningar och läger. I dagsläget är det mycket osäkert om vi kommer att kunna arrangera något dem under året, och det skulle innebära en stor ekonomisk utmaning. Därför håller vi just nu på att se över hur vi skulle kunna få intäkter till föreningen på andra sätt. Men vi behöver er hjälp och era goda idéer! 
 
Några lösningar vi funderar på är: 
  • Kan man filma uppvisningar och sända dem digitalt? 
  • Kan vi hitta nya lösningar med sponsorer och digitala samarbeten? 
  • Kan vi utöka webbförsäljningen av profilprodukter? 
Vi behöver hjälp! 
Vi tar tacksamt emot era tips på vad vi skulle kunna göra för att öka intäkterna. Finns det någon aktiv i föreningen som är bra på att filma och har idéer för hur man kan filma uppvisningarna? Finns det någon som har erfarenhet och kunskap om digital marknadsföring? Sponsorer – har ni ideer om hur vi kan jobba och bibehålla säkerhetsavståndet? 

Enklast når du oss genom att maila: styrelsen@tyresogymnastiken.se
 
Hälsningar
Styrelsen för Tyresögymnastiken

Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten