SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
All träning och tävling för ungdomar födda 2004 och tidigare inställd
2020-10-29 20:07
På grund av nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten ställs alla träningar in för ungdomar födda 2004 och tidigare från och med 29 oktober och minst tre veckor framåt. 

Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd gäller i flera regioner, bland annat Stockholm och innebär att alla avråds från att delta i idrottsträning och tävling samt att ha fysisk kontakt med personer som man inte bor tillsammans med. Råden gäller dock inte barn och ungdomar födda 2005 och senare. 

Sammantaget innebär råden att vi i Tyresögymnastiken ställer in all träning och tävling för barn och ungdomar födda 2004 och tidigare. Tyresögymnastikens höstlovstävling som var planerad till helgen behöver därför ställas in med mycket kort varsel. Vi vill från styrelsens sida passa på att tacka alla inblandade som ordnat med tävlingen trots svåra förutsättningar från början. 

Vi håller på att se över hur råden påverkar föreningen i övrigt. 

Läs mer om tolkningen av råden på Svenska Gymnastikförbundets webbplats> 


/Styrelsen i TyresögymnastikenNyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten