SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nya medlemmar söks till styrelsen
2021-01-25 14:50

Vill du vara med och utveckla Tyresögymnastiken?


Föreningen söker nya medlemmar till styrelsen. Uppdraget startar i och med årsmötet 17 mars 2021. Styrelsen består av ordförande, vice ordförande, kassör, övriga ledamot samt suppleanter. Den nuvarande styrelsen är en prestigelös och inkluderande grupp där allas olikheter uppskattas och vi lär oss av och med varandra. Styrkan i gruppen är att vi har olika bakgrund och synsätt men med ett gemensamt mål att utveckla Tyresögymnastiken.

 

Vem trivs i uppdraget

Detta är ett uppdrag för dig som vill vara med och utveckla Tyresögymnastiken. Du behöver inte vara sakkunnig i våra tre discipliner utan ditt bidrag handlar om viljan att utveckla föreningen för medlemmarnas bästa. Tillsammans med din administrativa erfarenhet ser vi gärna att du har erfarenhet av marknad eller kommunikation, HR, ledarerfarenhet eller ekonomi men det finns så klart även plats för dig som kan med bidra med annan kunskap. Har du tidigare arbetat eller varit delaktig i föreningslivet eller suttit med i en styrelse så är det positivt, men inget krav.


Tidsåtgång

Vi har ett styrelsemöte i månaden på kvällstid. Vid speciella händelser eller om det uppstår frågor som behöver hanteras snabbare förekommer extrainsatta möten för delar av eller hela styrelsen. Utöver det har styrelsen även en vårkonferens med övernattning samt en endags höstkonferens. Övrigt arbete kan utföras när det passar dig, du kan planera för ca. 2-3 timmar per vecka utöver styrelsemöten. 


Tyresögymnastiken

Tyresögymnastiken är en av de större idrottsföreningarna i Tyresö och har grupper inom truppgymnastik, cheerleading och parkour. Varje vecka tränar mer än tusen aktiva i föreningen. Dalhallen är vår största hall som är specialbyggd för gymnastik, men vi tränar också i ett stort antal skolsalar och idrottshallar runt om i Tyresö. Tyresögymnastiken är en ideell förening. Vår viktigaste tillgång är våra drygt 200 duktiga ledare. 


Är du nyfiken på vad rollen innebär eller om det är nåt för dig så är du varmt välkommen att kontakta valberedningen. 


Sista ansökningsdag 15 februari 2021. 


Valberedningen

Fredrik Martinsson, sammankallande - riktp@hotmail.com

Therese Holfve, therese.holfve@yahoo.se

Robert Almström, lr.almstrom@gmail.com

Nyhetsarkiv
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten