SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STYRELSENS NYHETSBREV SEPTEMBER 2021
2021-09-14 15:11

Hej!
Här kommer en kort information från styrelsen i Tyresögymnastiken.

 

------------------------------------------------

VÄLKOMMEN TILL EN NY TERMIN HOS TYRELÖGYMNASTIKEN! Nu startar vi igång höstterminen. De senaste veckorna har vi lagt tid på interutbildningar av våra ledare men nu är vi redo att dra igång verksamheterna igen. Tillsammans med att samhället öppnar upp gör det oss hoppfulla om att föreningens verksamheter allt mer kommer kunna återgå mot ett nytt normalläge. Under hösten kommer vi också att starta upp ett antal nya grupper, bland annat paragymnastik och en grupp för veteraner

Sedan början av augusti är även föreningens nyanställda tränare på gång vilket kommer bli en förstärkning för hela föreningen. På tyresogymnastiken.se finns en presenation av alla föreningens anställda.

------------------------------------------------
PÅ STYRELSENS AGENDA
Förutom pandemin arbetar styrelsen bland annat med följande frågor just nu:

  • Kommunen lättar på pandemirestriktionerna

  • Tyresögymnastiken startar upp Paragymnastik

  • Tyresögymnastiken startar upp en veterangrupp

------------------------------------------------

 

Lättnader i pandemirestriktionerna

Från och med höstterminen 2021 har Tyresö kommun tagit bort begränsningar gällande antal personer i gympasalar, idrottshallar och omklädningsrum vilket innebär att vi kommer kunna återgå till mer normala träningsförutsättningar igen. Den 29 september tas även deltagartaket vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar bort vilket kommer möjliggöra för att också dra igång tävlingsverksamheten.

 

Tyresögymnastiken startar upp Paragymnastik

Till hösten startar Tyresögymnastiken äntligen en grupp Alla kan gympa för barn upp till 12 år med alla typer av funktionsnedsättningar.

Alla kan gympa är en verksamhet inom Svenska Gymnastikförbundet för personer med funktionsnedsättningar. Barnen får träna på grundmotorik, koordination, styrka, uthållighet och rörelse till musik. Vi bygger banor, leker lekar och prövar oss fram bland redskap, ärtpåsar, rockringar och annat skoj.

Mer information om Paragymnastik/Alla kan gympa hittar ni på hemsidan

 

Tyresögymnastiken startar upp en veterangrupp

Under hösten startar Tyresögymnastiken upp en veterangrupp som riktar sig till före detta gymnaster samt personer som i sen ålder vill testa på gymnastik.

Veterangruppen kommer vara en grupp som tränar för att det är roligt och kommer att träna söndagskvällar. Mer information samt intresseanmälan kommer inom kort på Tyresögymnastikens hemsida.

 

KONTAKTUPPGIFTER TILL STYRELSEN
Här hittar du hela styrelsen i Tyresögymnastiken. Du kan maila oss var och en eller alla samlat. Läs mer om styrelsen.

 

Din gruppansvariga ledare är din bästa informationskanal. Vänd dig alltid i första hand till dina ledare. Om du har funderingar som gäller hela föreningen får du gärna höra av dig till oss!

 

Hälsningar
Styrelsen i Tyresögymnastiken

 

Styrelsens månadsbrev September 2021

 

Nyhetsarkiv
Årsmöteshandlingar2022-03-12 11:10
Personalförändring2020-10-02 09:04
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten