SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresögymnastiken söker redskapstränare för ungdom, junior och seniorverksamheten
2023-05-10 10:00

Vi satsar vidare på att utveckla vår verksamhet och söker efter en redskapstränare som
brinner för gymnastik i alla åldrar och på alla nivåer. Tyresögymnastiken söker en
redskapstränare på 50% som kommer stärka upp vårt tränarteam för ungdom/junior/senior-verksamheten. 

 

Om tjänsten
Din uppgift är att höja nivån på träningen i föreningens träningsgrupper från ca 12 år och uppåt genom att utveckla våra tränare och träna våra gymnaster. Det sker främst under träning på golvet där du bidrar med teknisk kompetens och motiverar ledare/aktiva. För att så många som möjligt ska få ta del av din kompetens är det viktigt att du dokumenterar den röda tråden och förslag på övningar som kan spridas i föreningen.

Som ledare i Tyresögymnastiken arbetar vi alltid utifrån föreningens värdegrund där trygghet, delaktighet, glädje och gemenskap är ledorden. 

 

Vi söker dig som:
Gymnastiken finns i ditt blod och du brinner för att utveckla andra inom området. Du lockas av blandningen mellan att lära ut det tekniskt svåra inom truppgymnastik, att motivera och sprida engagemang. Du vet att allt detta krävs för att nå de mål vi satt upp. Att alla är olika och har olika mål är en självklarhet för dig, det viktiga är att utvecklas utifrån den individuella målsättningen. Som ledare jobbar du för att alla ska känna sig delaktiga, har roligt och utvecklas tillsammans

 

Krav för tjänsten:
Redskap C licens

 

Meriterande för tjänsten:
Redskap D licens

 

Anställningsvillkor:
Tjänstens omfattning är 50% av en heltidstjänst, arbetet är förlagt på kvällar och helger men även viss dagtid för administration.

 

Om Tyresögymnastiken
Tyresögymnastiken startade 1975 och är en av de största idrottsföreningarna i Tyresö. Vi växer och utvecklas varje år. Vårt mål är att genom fysisk aktivitet ge barn och ungdomar möjlighet att må bra, ha roligt och utvecklas. Varje vecka tränar ca 1200 aktiva i föreningen. Genom att engagera många barn, ungdomar och vuxna bidrar vi till att göra Tyresö till en attraktiv kommun.

Dalhallen är vår största hall, byggd för gymnastik, men vi tränar också i många skolsalar och idrottshallar runt om i Tyresö.  Vår största tillgång är våra ca 230 duktiga ledare.  

Vi har höga ambitioner. Våra medlemmar ska trivas och utvecklas, vi ska hålla hög kvalitet på träning och tävlingar, våra arrangemang ska vara uppskattade mm. 

Våra discipliner är truppgymnastik, cheerleading, parkour och paragymnastik. I barngrupperna är rörlighet och lek är i fokus. För äldre barn och ungdomar har vi grupper som tränar för att träna och grupper som tränar för att tävla på olika nivåer. Alla ska känna sig lika värdefulla och uppskattade. 2023 så tävlar/planerar vi att tävla i bl.a. Riksettan, Rikstvåan, USM och SM-mix i truppgymnastik.

 

Rekryteringsprocessen sker löpande och ansökan innehållande CV, personligt brev och eventuellt löneanspråk skickas senast 9 juni 2023 via mail till ordforande@tyresogymnastiken.se