SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresögymnastiken söker verksamhetsansvarig
2023-05-10 10:14

Vår tidigare verksamhetsansvarig har gått vidare till nytt uppdrag vi söker nu någon som vill vara med och utveckla vår verksamhet, brinner för gymnastik i alla åldrar och på alla nivåer.

 

Om tjänsten

I rollen som verksamhetsansvarig i Tyresögymnastiken har du ett övergripande ansvar för vår sportsliga verksamhet. Du arbetar utifrån styrelsens strategiska beslut och verkar för utveckling av föreningens organisation och samtliga verksamheter (Truppgymnastik, Barngymnastik, Paragymnastik, Parkour, Cheerleading). Du kommer att ha ansvar för den dagliga verksamheten, ledarbemanning, utveckling av ledare, arrangemang samt driva föreningsutveckling med vår verksamhetsplan och vision i fokus. Allt i enlighet med riktlinjer och styrande dokument från Svenska Gymnastikförbundet. 

 

Vi söker:
Dig som har stort engagemang i värdegrundsfrågor och vill ta vidare och utveckla föreningens värdegrund och ansvara för att värdegrunden genomsyrar allt vi gör.  I dag utgår Tyresögymnastiken från en framtagen klubbstil där trygghet, delaktighet, glädje och gemenskap är ledorden. 

Du stöttar våra ca 230 ideella ledare för att säkerställa att den träning vi erbjuder är kvalitativ, hållbar och utvecklande. Du är engagerad i våra ledarutbildningar och tillsammans med personal och styrelse skapar du förutsättningar avseende lokaler, utrustning, upplägg m.m för att föreningen ska kunna fortsätta växa och nå våra mål. I många frågor kommer du att jobba tillsammans med vår sportkommitté och gruppansvariga tränare. 

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta självständigt i en organisation där dina arbetsinsatser gör tydlig skillnad. Du stimuleras av utvecklingsarbetet, är driven och strukturerad men har också lätt för att bemöta och samarbeta med personer med olika bakgrund/ålder/roller. 

Ditt ledarskap är tydligt, du är närvarande och lyhörd. Du trivs med att hantera många olika uppgifter parallellt och du är inte rädd att ta i när det behövs. Du är flexibel avseende arbetstider. 

Vi ser gärna att du har: 

  • God insikt i ideell föreningsverksamhet, dess villkor och förutsättningar.
  • Kunskaper om gymnastikens olika verksamheter och organisation, meriterande är kunskap och erfarenhet om Cheerleading och Parkour. 
  • Erfarenhet av förändringledning- och utvecklingsarbetet, gärna om projektledare. 
  • Erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och lobbyverksamhet 
  • God förmåga att utrycka dig i tal och skrift 
  • Tidigare arbetat som chef med personal- och budgetansvar

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%. Rollen innebär visst arbete på kvällar och helger och tillträde sker snarast. 

 

Om Tyresögymnastiken
Tyresögymnastiken startade 1975 och är en av de största idrottsföreningarna i Tyresö. Vi växer och utvecklas varje år. Vårt mål är att genom fysisk aktivitet ge barn och ungdomar möjlighet att må bra, ha roligt och utvecklas. Varje vecka tränar cirka 1000 aktiva i föreningen. Genom att engagera många barn, ungdomar och vuxna bidrar vi till att göra Tyresö till en attraktiv kommun.

 Dalhallen är vår största hall, byggd för gymnastik, men vi tränar också i många skolsalar och idrottshallar runt om i Tyresö. Vår största tillgång är våra 270 duktiga ledare.  

Vi har höga ambitioner. Våra medlemmar ska trivas och utvecklas, vi ska hålla hög kvalitet på träning och tävlingar, våra arrangemang ska vara uppskattade mm. 

Våra discipliner är truppgymnastik, cheerleading, parkour och paragymnastik. I barngrupperna är rörlighet och lek  i fokus. För äldre barn och ungdomar har vi grupper som tränar för att träna och grupper som tränar för att tävla på olika nivåer. Alla ska känna sig lika värdefulla och uppskattade. 2023 så tävlar/planerar vi att tävla i bl.a. Riksettan, Rikstvåan, USM och SM-mix i truppgymnastik.

 

Rekryteringsprocessen sker löpande och ansökan innehållande CV, personligt brev och eventuellt löneanspråk skickas senast 9 juni 2023 via mail till ordforande@tyresogymnastiken.se