SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Om TG
Våra anställda
Denise - kansliet, Molly - tränare fokus Barngymnastik-Minior, Maria - verksamhetsansvarig & paragymnastik, Oliver - tränare fokus Ungdom - Senior, Henrik - tränare

Tyresögymnastikens anställda är våra stöttepelare. De planerar, arrangerar, utbildar och följer upp verksamheten på många olika sätt. 
De är viktiga förebilder och ansikten ut mot föräldrar, kommunen, andra föreningar och Svenska gymnastikförbundet. 

 

Kansliet


När våra anställda inte är på hallgolven kan du trägffa dem på kansliet i Dalhallen, 2 tr upp till höger. Kansliet har alltid öppet torsdagar kl. 16-18.30. Kan du inte komma då, boka annan tid.

 

Maria Karlsson  - verksamhetsansvarig maria@tyresogymnastiken.se
Maria är arbetsledare för våra anställda dvs styr så att våra anställda resurserna används effektivt och kommer alla till del. Det är till Maria träningsgrupperna ska vända sig för att få stöd av våra anställda tränare. Maria är även ansvarig för paragymnastiken.

Maria ansvar för att tillsammans med Sportkommittén driva och utveckla den sportsliga verksamheten. Maria ansvarar för föreningens tillväxt, för ledarbemanning och utveckling av ledare. Dessutom ansvar Maria för uppvisningar, tävlingar och läger. I många praktiska frågor jobbar verksamhetsansvarig tillsammans med  gruppansvariga tränare.

Maria har även ansvar för delar av ekonomin som t.ex. lagkassan, medlemsavgifter, arvoden, bidrag.

 

Denise Sjöberg - administration
Denise håller i administration och ser till att kansliet fungerar. Hon är länken mellan våra medlemmar och de anställda. Denise ansvarar för medlemsregistret SportAdmin inkl. närvaroredovisning, nycklar/passerkort, klädförsäljning, felanmälningar till kommunen mm. Denise träffar ni säkrast på kansliet i Dalhallen torsdagar kl. 16-18.30 eller via mail kansli@tyresogymnastiken.se 

 

Molly Helenelund, Oliver Svensk, Henrik Eller  - redskapstränare
De ansvarar tillsammans för att utveckla våra 230 ledare i redskapsgymnastik, styrketräning mm. De finns ofta på golvet i hallarna för att stötta, inspirera och utveckla våra ledare. De håller i instruktioner, planerar träningsstationer och stöttar våra ledare i träning av gymnaster. Våra anställda tränare rör sig mellan olika träningsgrupper enligt schema som fastställs av verksamhetsansvarig. Molly fokuserar på barngymnastik upp till Minior, Oliver fokuserar på Ungdom till Senior.