SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheerleading

Cheerleading

I dagsläget har vi tre lag inom Cheerleading. 

 

 

Invincible är vårt träningslag. I Invincible är barnen födda mellan 2014-2017 och tränar för att lära sig grunderna i cheerleading, delta på uppvisningar och framförallt ha roligt. Totalt har de träningar två gånger i veckan. 

 

Intensity är vårt tävlingsförberedande lag. Intensity tränar tre gånger i veckan och de tränar för att lära sig grunderna i cheerleading, de tävlar på mindre tävlingar och deltar på uppvisningar. Våra aktiva är födda mellan 2010-2013 i denna grupp. Vi ser gärna att man har någon erfarenhet av Cheerleading eller gymnastik för att börja här, då målet är att tävla under säsongen. Glädjen står självklart kvar i centrum. 

 
 Illusion är vårt tävlingslag. Dom aktiva är födda mellan 2006-2009. Dom tränar tre gånger i veckan och de tränar för att tävla i klassen Junior level 2. 

 

För att börja i Illusion ser vi gärna att man har tidigare erfarenheter och kan alla grunder inom cheerleading. I Illusion fokuserar vi så klart på att ha kul men också på att satsa och utvecklas så mycket som möjligt under året, både individuellt och som lag. 

 

Vid frågor eller intresse, kontakta: iac.headcoaches@gmail.com

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten