SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikskola 1 - gymnaster födda 2013, 2014
I Gymnastikskola 1 (GS1) höjs nivån stegvis från Knattegrupperna men fokus är fortfarande på rörelseglädje, att utveckla motorik, rumsuppfattning och gemenskap. Lek är ett viktigt inslag för att det är både utvecklande, spännande och roligt. Grupperna är så långt det går desamma som i Knatte.


Alla i gymnaster i GS1 tränar lika mycket: en redskapsträning och en friståendeträning per vecka. Vanliga övningar på redskapsträningar är balansgång, styrka, kullerbyttor i olika former, handstående, hjulning, ljushopp, trampetthopp med landning på mattberg. På friståendeträningar lär vi på ett roligt sätt ut dansens grunder kombinerat med lekar.


Andra året i GS1 får gymnasterna tävla för första gången i vår egen tävling Tyresö Trupp Cup och kanske någon mer tävling om intresse finns hos gymnasterna. GS1-grupperna deltar i Tyresögymnastikens stora våruppvisning.


Vi tränar i skolornas gymnastiksalar runt om i Tyresö.

GS1 har grupperna:
2013:    Flamingos, Papegojorna
2014:    Humlorna, Fjärilarna, Nyckelpigorna

Det kommer mer information till ledare, gymnaster och föräldrar inför terminsstart från gruppansvariga tränare.


Ansvarig GS1: Helen Kvarnmalm

E-post: helen.kvarnmalm@tyresogymnastiken.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Instagram
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten