SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikskola 1
I Gymnastikskola 1 (GS1) höjs nivån stegvis från Knattegrupperna men fokus är fortfarande på rörelseglädje, att utveckla motorik, rumsuppfattning och gemenskap. Lek är ett viktigt inslag för att det är både utvecklande, spännande och roligt. Grupperna är så långt det går demsamma som i Knatte.

 

Alla i gymnaster i GS1 tränar lika mycket: en redskapsträning och en friståendeträning per vecka. Vanliga övningar på redskapsträningar är balansgång, styrka, kullerbyttor i olika former, handstående, hjulning, ljushopp, trampetthopp med landning på mattberg. På friståendeträningar lär vi på ett roligt sätt ut dansens grunder kombinerat med lekar.

 

Andra året i GS1 får gymnasterna tävla för första gången i vår egen tävling Tyresö Trupp Cup och kanske någon mer tävling om intresse finns hos gymnasterna. GS1-grupperna deltar i Tyresögymnastikens stora våruppvisning.


Vi tränar i skolornas gymnastiksalar runt om i Tyresö.

 

Det kommer mer information till ledare, gymnaster och föräldrar inför terminsstart från gruppansvariga tränare.

 

Har ni frågor? 

E-post: kansli@tyresogymnastiken.se

För att ställer er i kö till våra grupper fyll i följande formulär Anmäl er här!