SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Digitalt årsmöte 17 mars kl 18
2021-02-23 17:44
Alla medlemmar hälsas välkomna till Tyresögymnastikens årsmöte som i år hålls digitalt. Du behöver en dator eller telefon med internetuppkoppling för att delta. Alla medlemmar över 12 år, och de som fyller 12 år under 2021 har rösträtt på årsmötet. 
 
Du som medlem som vill att ett ombud ska delta i ditt ställe behöver förse ombudet med en skriftlig fullmakt. 
 
-------------------------------------------------------------------------
Länk till Google Meet: meet.google.com/iar-ozmb-hgs
 
Anslut via telefon:  +46 8 505 440 85 (PIN: 225580963)
 
-------------------------------------------------------------------------
Redskapstränare truppgymnastik sökes till Tyresögymnastiken
2021-01-24 20:36
Tyresögymnastiken utvecklas!
Vi har infört en ny verksamhetsidé, en ny struktur för hur gymnaster delas in i träningsgrupper efter gymnasternas egna val av träningsmängd och ambitionsnivå. Vi har infört en öppen antagning till SM-tävlingar, vi har gjort om tjänsterna för våra anställda, vi har .... ja vi har mycket på gång.
Nästa steg är att anställa en truppgymnastiktränare på halvtid med uppgiften att höja nivån på våra tränare och gymnaster.
Välkommen till ett nytt år i Tyresögymnastiken!
2021-01-10 22:25
Snart börjar terminen. Håll utkik efter info från dina ledare om hur din grupp kommer att träna.  

Vi uppdaterar löpande informationen om vad som gäller angående riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Läs mer under fliken För medlemmar.  
God Jul och Gott Nytt År!
2020-12-23 13:06

Terminen har avslutats efter detta ovanliga år. Vi vill tacka alla alla aktiva för kämpaglöd och hög närvaro och alla glada föräldrar för fint stöd. Tack också till våra fantastisk ledare som kämpat med att skapa bra träningar trots alla restriktioner.


Terminsstarten kommer att bli försenad. Tyresö kommun har beslutat att stänga alla idrottshallar från och med 20 december till och med 24 januari. All träning på jullovet är alltså inställd. När terminsstarten kan ske är i skrivande stund inte klart, och vi ber att få återkomma när vi vet mer. Men vi planerar redan nu att förlänga terminen i juni så att det blir samma antal tillfällen. 


Läs om stängning av idrottshallar på Tyresö kommuns webbplats.


Vi tackar återigen för stort tålamod från aktiva, ledare och föräldrar. Vi önskar er alla en fin ledighet och återkommer med information om läget så snart det går.  


Hälsningar

Tyresögymnastiken


Nyheter från våra grupper
 
Mer om oss
Sponsorer och samarbeten